Politika zasebnosti spletne strani www.majinn.si

 

1. Uvod

Dobrodošli na spletni strani www.majinn.si. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke. Z obiskom in uporabo naše spletne strani soglašate z določili te politike.

2. Načini zbiranja podatkov

Podatke zbiramo prek: elektronske pošte, telefona, preko informativnega ali rezervacijskega obrazca na spletni strani www.majinn.si.

3. Nameni obdelave podatkov

Zbrani podatki se uporabljajo za naslednje namene: za obdelavo vašega naročila, za potrditev rezervacije, za pošilenje ponudb in odgovore na povpraševanja.

4. Dostop in nadzor nad podatki

Imate pravico dostopati do vaših osebnih podatkov in zahtevati njihovo popravilo ali brisanje. Za več informacij se obrnite na nas prek info@majinn.si.

5. Delitev podatkov

Vaši osebni podatki se ne bodo delili s tretjimi osebami, razen če to zahteva zakon ali če je to potrebno za izpolnitev storitve, ki ste jo zahtevali.

6. Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom z uporabo ustreznih varnostnih ukrepov, skladno z določili veljavne zakonodaje.

7. Piškotki in sledenje

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Za več informacij o piškotkih in možnostih nadzora obiščite našo stran s politiko piškotkov.

8. Spremembe politike zasebnosti

Ta politika zasebnosti se lahko spremeni. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani.

9. Kontaktne informacije

Za vprašanja ali komentarje o tej politiki zasebnosti nas kontaktirajte na info@majinn.si.